CORONAVIRUS

VIDEO: Membrii unei rețele de hoți din autoturisme, săltați de polițiști în timp ce pregăteau o nouă lovitură

Hoții au fost prinși în timp ce căutau, probabil, mașini pe care să le spargă. Cinci tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.
În noaptea de 23 spre 24 martie, în jurul orei 01.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău care acţionau în zona centrală a municipiului Buzău au depistat un adolescent în vârstă de 16 ani şi doi tineri de 19 şi 23 de ani toţi din comuna Năeni care nu-şi justificau prezenţa în zona în care au fost depistaţi, fapt pentru care au fost conduşi la sediul Poliţiei Noapteapentru cercetări.
În acelaşi timp, la sediul Poliţiei municipale au fost conduşi pentru continuarea cercetărilor alţi doi tineri de 19 şi 20 de ani şi doi bărbaţi de 28 şi 35 de ani, de asemenea din comuna Năeni, care nu-şi justificau prezenţa în zona în care fuseseră identificaţi.
Din verificările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău, a rezultat că tânărul de 20 de ani este principalul bănuit de comiterea unui furt dintr-un autoturism, faptă comisă în noaptea de 16 spre 17 martie, pe raza municipiului Buzău.
În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că de la sfârşitul anului 2014 şi până în prezent, cei şapte bănuiţi ar fi comis şapte furturi din autoturisme, toate pe raza municipiului Buzău, ce figurau în evidenţe cu autori necunoscuţi.
Prejudiciul, în valoare de 1170 de lei, a fost recuperat integral. Împotriva a cinci dintre bănuiţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button