Știrile zilei

VIDEO: Moartea a oprit pe DN 2B

Tragedie ce putea fi evitată, pe DN 2B, Buzău-Brăila. Sâmbătă, un bărbat de 67 de ani, din Buzău, și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o conducea a pătruns pe contrasens și a izbit de un alt autoturism, în care se aflau trei buzoieni. Se pare că șoferul vinovat suferea de o formă severă de diabet și avea recomandare să nu se urce la volan.

Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 14:00, pe DN2B, în dreptul drumului care face legătura cu localitatea Țintești. Conform primelor date ale anchetei, buzoianul de 67 de ani, care circula de la Brăila înspre Buzău, în apropiere de Avicola, a pătruns inexplicabil pe contrasens și a izbit autoturismul Hyundai care circula regulamentar.

Se pare că o stare de rău ar fi cauzat pierderea controlul volanului de către șoferul Loganului. În impact, acesta a decedat pe loc, în timp ce doi pasageri în vârstă de 45, respectiv 47 de ani din cealaltă mașină au fost transportați de SMURD la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru îngrijiri medicale.

Imaginile de la locul accidentului reflectă viteza de circulație și proporțiile accidentului, din cele două mașini rămânând practic două mormane de fiare.

Pe DN2B, circulația a fost oprită pe perioada desfășurării cercetărilor, ceea ce a dus la formarea de coloane de mașini.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close