Știrile zilei

VIDEO: Momentul în care un polițist de la Rutieră este spulberat de un şofer băut

Un agent al Serviciului Rutier Maramureş se zbate între viață și moarte după ce a fost  fost lovit în plin de un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalul poliţistului. Agentul are ambele picioarele rupte şi un traumatism cranio-cerebral.

Accidentul a avut loc astăzi pe o șosea din Oradea. Aflat în timpul unei misiuni, polițistul a efectuat semnale de oprire unui autoturism care circula cu viteză. Șoferul a ignorat semnalele agentului de la Rutieră, ba mai mult, a accelerat și l-a lovit în plin pe polițist.

Rănile suferite au fost severe. Un elicopter SMURD a fost solicitat la fața locului pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean Cluj-Napoca Şoferul vinovat a fost identificat. El se afla sub influenţa băuturilor alcoolice atunci când a accidentat poliţistul.

Alături de echipajul de poliţie din care făcea parte agentul se aflau într-un schimb de experienţă şi poliţişti din Ungaria, care s-au declaraţi îngroziţi de incident.

„Am tot scris și vorbit despre riscurile profesiei de polițist, pe care ni le asumăm de fiecare dată când începem programul de lucru…și chiar și după terminarea lui, pentru că suntem 24 din 24 în slujba cetățeanului (și a statului, deși unii decidenți ai lui ne pun la zid, de o vreme). Iar azi, mass-media a relatat pe larg declarația unui ,,domn parlamentar” – reprezentant al statului, care afirma, cu dispreț, că ,,bugetarii sunt praf la locul de muncă”…
Iată că agentul șef S. P., cu peste 20 de ani vechime în Poliția Română, a fost făcut praf, la propriu, azi dimineață, la ora 09,48, de către un șofer inconștient, care l-a spulberat de pe șosea, în timp ce colegul nostru încerca să-l oprească în filtru.

Conducătorul auto a fost depistat, de la distanță, de către operatorul radarului, conducând impulsiv și cu viteză excesivă. S. P., cu ambele picioarele rupte şi traumatisme cranio-cerebrale, a fost transportat cu un elicopter SMURD la o unitate spitalicească. Şoferul vinovat a fost identificat în persoana unui bărbat din satul Berbeşti – MM, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.”, se arată într-o postare pe Facebook a Sindicatului Polițiștilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: