SocialȘtirile zilei

VIDEO: Nervi întinși la Primărie | Cum a ales să protesteze un bărbat față de o amendă a Poliției Locale

Ultima zi lucrătoare din săptămână nu va fi scurtă și pentru angajatele Direcției de Taxe și Impozite din Primăria Buzău. Un bărbat nemulțumit că a fost sancționat la Poliția Locală pentru oprire interzisă a ales să-și plătească amenda de 145 de lei în monede de 1 ban. Cetățeanul va termina de numărat monedele, probabil, spre seară, timp în care angajatele trebuie să aștepte numărătoarea și să-i taie contribuabilului chitanță.

Bărbatul sancționat cu 140 de lei amendă spune că gestul său nu este nicidecum o formă de protest, ci „spirit civic”. Mărturisește că a fost întors din drum de angajatele care inițial nu i-au primit banii și l-au obligat să pună monedele în plicuri de câte o sută, așa cum cere Trezoreria.

În tot acest timp, angajatele Direcției de Taxe și Impozite se plâng de lipsa acută de personal, corelată cu volumul uriaș de muncă. O angajată a mărturisit că, nu de puține ori, colege de serviciu au ajuns la spital cu ambulanța din cauza oboselii.

La Primărie și-a făcut apariția și Poliția Locală, pentru a preveni eventualele situații conflictuale ce ar putea să apară, dar și să discute cu cetățeanul nemulțumit. Omul a fost însă de neclintit și este hotărât să stea chiar și până la noapte pentru a-și plăti amenda. 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Normal ca a procedat in felul asta. La Buzau, toti politistii locali au primit „target” de amenzi lunare, iar in cazul in care acestia nu indeplinesc target-ul, vor fi concediati. Acest lucru i-a determinat sa umble ca bezmeticii pe strazi, dand amenzi fara rost, cele mai multe dintre ele. Sa nu mai vorbim de cei 0.70 bani primiti pt. fiecare legitimare a persoanelor pe strada. 🙂 Rusine Primaria Buzau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close