Articolul zileiȘtirile zilei

VIDEO: Noapte de coșmar. Bilanțul pierderilor

Flăcări imense, fum dens și o luptă epuizantă cu un incendiu mistuitor. Sunt împrejurările în care zece pompieri și-au petrecut noaptea încercând să stingă un incendiu izbucnit la o fabrică de mase plastice și profile din lemn compozit din Zona Industrială.

Flăcările care au cuprins depozitul aflat în apropierea Liceului Tehnic au fost văzute, în jurul orei 23:30, chiar de unul dintre elevi. Pedagogul care îi supraveghea pe tinerii din internat a sunat imediat la 112.

Au urmat ore de luptă cu flăcările, iar la final 10 tone de rumeguș s-au făcut scrum. Mai multe echipe de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul care ar fi putut să se extindă.

Au fost înlăturate posibilitățile de propagare, continuându-se cu acțiunile de stingere a incendiului până la această ora. La fața locului se află în prezent două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 10 pompieri. Ca și pagube estimative, pana la acest moment s-au estimat ca fiind distruse 45 tone de polietilena granule, 50 tone de rumeguș și un utilaj industrial, toate acestea pe o suprafață de aproximativ 1500 mp într-o hală de 6000 mp”, a transmis ISU Buzău.

Anchetatorii urmează să stabilească acum ce a cauzat izbucnirea incendiului.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: