Știrile zilei

VIDEO: Oltului, strada pe care (acum) îți e drag să mergi!

Angajații Urbis-Serv au finalizat, ieri, lucrările de asfaltare a străzii Oltului, de la intersecția cu bulevardul Stadionului până la ieșirea în strada Transilvaniei. Lucrarea s-a realizat la comanda Primăriei Buzău și a implicat turnarea unui nou covor asfaltic și refacerea trotuarelor.

Ceea ce trebuia să fie de mult timp o normalitate s-a întâmplat abia în această primăvară pe strada Oltului din Buzău, acolo unde asfaltul turnat în anii ’80 se degradase peste măsură. Dacă starea carosabilului era precară, trotuarele arătau ca după bombardament și numai cei care au parcurs pe jos această frumoasă stradă din cartierul „23 August” pot ști ce slalom trebuia să faci printre gropi.

Luna trecută însă i-a venit sorocul și străzii Oltului, după ce edilii din Primăria Buzău au realizat că, prin intermediul ei, se poate devia traficul dinspre Carrefour către Micro XIV. Astfel, șoferii care vor să evite aglomerația pot folosi acum străzile Orizontului și Constituției (următoarele reabilitate) pentru a intra pe Oltului și a ajunge, astfel, la Spitalul Județean de Urgență Buzău sau la ieșirea către variantă.

Astfel, partea carosabilă aferentă străzii Oltului și o mare parte a trotuarelor au fost finalizate. Șantierul se va muta acum pe strada Constituției, după care este de așteptat ca echipele Urbis să atace strada Orizontului.

Mai jos, un videoclip postat de reprezentanții Urbis-Serv, pe pagina de Facebook a societății.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button