Știrile zilei

VIDEO: Panică în centrul orașului / Incendiu violent la China Mall

Un incendiu izbucnit vineri, în jurul orei 16:00, a mistuit depozitul China Mall din centrul municipiului Buzău. Magazinul chinezilor, care funcționează în spațiile Romarta din Piața Daciei, a fost și el afectat.Untitled
Panică în centrul orașului, după ce mai mulți trecători au sesizat un fum gros ieșind din spatele cinematografului Dacia. Pompierii sosiți la fața locului cu două autospeciale au constatat că focul se manifesta la două spații aparținând magazinului chinezesc.
Concomitent cu evacuarea locatarilor din blocul 4, ale căror apartamente au fost „invadate” de fumul dens, s-a trecut la stingerea incendiului. Pompierii au scos dintr-un depozit mai multe lemne aparținând patronului chinez, care întrețineau arderea și care erau depozitate necorespunzător.
Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit în urma evenimentului, deși pagubele materiale produse de flăcări sunt considerabile. Cauzele izbucnirii focului nu au fost încă stabilite. Anumite voci afirmă că în spatele depozitelor ar locui oameni ai străzii, care ar fi putut determina producerea incendiului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: