CORONAVIRUS

VIDEO: Petrecere mare la palatul lui Vanghele. Interlopul Lorenț și-a botezat copiii

Petrecere cu mare fast la palatul lui Vanghele de la Piața Săracă. Lorenț, fiul lui Liviu Andronache, cunoscut în Buzău sub numele de „Vanghele”, și-a botezat astăzi cei patru copii. Petrecerea a adunat laolaltă familii venite din mai multe județe. După cheful de acasă, distracția s-a mutat la restaurant.

Care mai de care mai aranjați și la bordul unor mașini de lux, invitații au venit din diferite județe să cinstească ziua creștinării celor patru copii ai lui Lorenț, fiul interlopului Vanghele. În timp ce berbecii se frigeau la proțap direct pe trotuatul din fața vilei, invitații se delectau cu bunătăți autohtone, dar și cu mâncăruri și băuturi de fițe.

Ospăț boieresc. Gazdele au instalat proțapul direct pe trotuar.

O adevărată colecție de mașini scumpe a ocupat zona. Invitații le-au parcat cât mai ostentativ, pentru a etala bunăstarea de care se bucură.

Întreaga stradă a rasunat de acordurile muzicii lui Miraj, un cunoscut manelist de la noi. Invitații nu s-au mai uitat la bani când a venit vorba de dedicații.

Lorenț, fiul lui Vanghele.
  • Decibelii au mai scăzut spre seară, atunci când petrecerea s-a mutat la restaurant.

Copiii lui Lorenț au două perechi de nași. Ultimii, sosiți cu un bolid BMW de Prahova, au parcat chiar în fața meselor și au intrat cu făclia aprinsă, după obicei, pentru a cinsti creștinarea finilor. Spre seară, alaiul a pornit spre restaurant.

De-a lungul timpului, clanul Vanghele a ieșit în evidență prin desele conflicte cu legea. În toamna anului 2010, mai mulți membri ai familiei au ajuns în faţa instanţei pentru trafic de persoane minore şi pentru proxenetism. Au fost judecați atunci capul clanului, Liviu Andronache, zis Vanghele, soţia sa, Timişoara, o fiică a interlopului, Aida Andronache, și alte două rude.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. mare carecter ai liviule… imi revin amintirile in care mergeam cu duba diicot si mascatii ne pazeau. mai mult pe tine liviule ca tu erai capul.. salutari lu aida si pedala jos la ferarri. nici cucuruzac nu are ferarri iar el era avocatu nostru deci … salut lu vadar si compania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button