Știrile zilei

VIDEO: Pietoni, la un pas să fie spulberați pe zebră | „A forțat verdele”

Momente de panică, astăzi, în intersecția Bulevardului Unirii cu strada Transilvaniei din municipiul Buzău. Un șofer a forțat culoarea verde a semaforului și a intrat într-un BMW care circula regulamentar prin intersecție. Bolidul a fost la un pas să spulbere câțiva pietoni aflați pe zebră.

Tamponarea s-a produs la ora 14:45, în intersecția de la Clubul Polițiștilor. Un șofer în vârstă de 58 de ani, din Berca, aflat la volanul unei Dacii care circula dinspre Arhiepiscopie înspre Transilvaniei, a trecut pe roșu, iar odată ajuns în intersecție, a lovit un autoturism BMW care venea din partea dreaptă, pe culoarea verde a semaforului.

Impactul a fost destul de puternic, ambele mașini ieșind „șifonate” din eveniment. BMW-ul lovit a fost la un pas să spulbere câțiva pietoni care se angajaseră în traversare pe trecerea de pietoni.

Totul s-a terminat la poliție, acolo unde șoferul vinovat a predat permisul pentru următoarele 60 de zile, iar posesorul BMW-ului a primit autorizația de circulație necesară până în momentul în care își va repara mașina.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • De remarcat in sens pozitiv omul de la salubritate care era in preajma si imediat a sarit sa elibereze carosabilul de obiectele de pe carosabil rezultate in urma accidentului sa nu cumva sa isi mai strice si altii masinile trecand peste diverse metale imprastiate pe carosabil din cauza accidentului. Un om bun.

    De remarcat in sens negativ politistul care a venit initial la volan si a parcat masina pe diagonala intersectiei, blocand fara rost benzi de circulatie cand putea sa o traga paralel cu Dacia veche implicata in accident si sa nu mai blocheze aiurea intersectia mai mult decat era deja blocata.
    Tot in sensul negativ colega primului politist, politista ce se urca imediat dupa inlaturarea Daciei vechi din intersectie de catre lucratorii de la salubritate si muta masina politiei trecand exact prin resturile de pe carosabil ramase din urmaproducerii accidentului desi putea sa ocoleasca zona foarte usor atat prin stanga cat si prin dreapta locului, dar asa e cand e masina institutiei, nu isi pasa daca o strici, ca platesc contribuabilii reparatiile.

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */