AdministrațiePoliticăȘtirile zilei

VIDEO: PMP Buzău, candidat surpriză pentru primăria municipiului

Liderul popularilor buzoieni, avocatul Cristian Nicu, este convins că Palatul Comunal va fi câștigat, în 2016, de către Partidul Mișcarea Populară.Untitled
În cadrul unei conferințe de presă susținute vineri, la sediul partidului, Nicu a declarat că PMP are cel puțin un potențial candidat la primărie pentru alegerile locale din vara anului viitor. El nu a formulat mai multe date despre identitatea acestuia, însă a precizat că este vorba despre o persoană cu multă experiență în management, care nu a mai făcut politică:
„Ca opinie personală, eu înclin pentru o persoană de 45-50 de ani, cu experiență în managementul administrativ și instituțional. Am convingerea că vom câștiga primăria municipiului Buzău și, cu tot respectul pentru numele vehiculate că ar putea candida, avem un candidat peste valoarea acestor personaje deja anunțate. Sper ca spre finalul lunii septembrie să îl putem prezenta piniei publice”, a declarat liderul PMP.
De asemenea, Cristian Nicu a negat că s-ar fi înțeles cu PNȚCD pentru un candidat unic din partea țărăniștilor, după cum se vehiculase în ultima perioadă în spațiul public. El a mai precizat că partidul pe care îl conduce nu va face nicio înțelegere cu nicio altă formațiune politică din Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button