CORONAVIRUS

VIDEO: Poliția Locală a chemat platforma! Iată ce a ieșit

Se îngroașă gluma pentru cei care își abandonează mașinile pe domeniul public! Politistii locali au în fișa postului și aplicarea prevederilor legale privind regimul juridic al vehiculelor fara stăpân sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al unitatii administrativ-teritoriale. 

In urma activitătilor zilnice desfăsurate în teren sau la sesizarea cetătenilor, în cursul anului 2017, polițiștii locali au identificat un numar de 177 vehicule care fac obiectul Legii 421/2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri apartinând domeniului public sau privat al unitătilor administrativ-teritoriale.

Pana la aceasta dată, în urma somatiei, un numar de 142 de proprietari de vehicule, s-au conformat. Cei care nu au dat curs somaţiei primite își vor vedea vehiculele abandonate inventariate, ridicate, transportate şi depozitate, prin grija S.C Urbis-Serv S.R.L Buzau, in locurile special amenajate de la sediul societatii.

Începand cu data de 25.10.2017, Politia Locala Buzău si S.C Urbis-Serv S.R.L Buzau au demarat o actiune pe raza municipiului pentru eliberarea străzilor de masinile abandonate si cele cu proprietar neidentificat, de unde au fost ridicate 3 astfel de vehicule. Ele au fost „cazate” în curtea Urbis Serv, iar proprietarii lor trebuie să scoată bani din buzunar pentru a și le recupera.

Actiunile vor continua in perioada următoare, așa că nu ar fi rău să vă conformați regulilor de parcare și staționare pe domeniul public.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close