Știrile zilei

VIDEO: Polițiștii buzoieni au arestat doi tineri care furau oglinzile mașinilor de lux din Buzău

Doi tineri din Capitală au ajuns după gratii pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat şi complicitate la furt calificat / Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 20.000 lei.                                              
Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale s-au deplasat pe raza municipiului Bucureşti, unde, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei nr. 24 Poliţie Bucureşti, au efectuat două Arestati Buzaupercheziţii domiciliare la doi bucureşteni în vârstă de 28 de ani bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.
Activităţile s-au desfăşurat în baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Buzău cu privire la zece infracţiuni de furt de la autovehicule de lux de pe raza municipiului Buzău şi de pe raza comunei Costeşti. Faptele, comise în noaptea de 14 spre 15 ianuarie a.c., au fost înregistrate în evidenţe cu autori necunoscuţi. Prejudiciul a fost estimat de către proprietarii autovehiculelor la aproximativ 20.000 lei.
Din cercetări a reieşit faptul că cei doi bucureşteni s-au deplasat pe raza municipiului Buzău cu un autovehicul pentru a sustrage geamuri aferente oglinzilor retrovizoare exterioare de la autovehicule de lux, de la unul dintre bucureşteni fiind recuperate 27 de geamuri de oglinzi exterioare.
Cei doi bucureşteni au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău în vederea continuării cercetărilor iar ca urmare a probatoriului administrat procurorul de caz a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat respectiv complicitate la furt calificat iniţial cei doi fiind reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore.
Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a celor doi bucureşteni. Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi bucureşteni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: