Știrile zilei

VIDEO: Preot buzoian, implicat în accident!

Preotul si dascălul din Ulmeni vor ține minte mult timp Joia Mare a Paștelui de anul acesta, atunci când numai o minune le-a salvat viața dintr-un cumplit accident rutier produs pe DN 1B. Mașina lor a fost izbită de un autoturism si a ajuns în șanț. Un șofer a reusit să surprindă imagini imediat după producerea evenimentului.

Parintele Cristian Ionuț Manole se afla în mașină alături de fratele său, dascăl la biserica din Ulmeni. Astă-seară, ceo doi circulau pe DN 1B si se îndreptau spre biserică, acolo unde urmau să oficieze Denia celor 12 Evanghelii. La un moment dat, mașina lor a fost izbită de un autoturism care fusese acroșat, la rându-i, de o dubă ce a ratat o depășire.

Ambele mașini au ieșit în afara părții carosabile, însă, din fericire, toți pasagerii au scăpat cu răni ușoare.

„Din primele verificări efectuate la fata locului, un bărbat de 40 de ani, care circula cu o autoutilitară pe directia Mizil către Buzau s-a angajat in depasirea unui autoturism condus în acelasi sens de un vasluian de 26 de ani, pe care l-a acrosat si apoi l-a proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu alt autoturism ce se deplasa dinspre Buzau. In urma impactului a rezultat rănirea a doua persoane din cele doua autoturisme, ce au fost transportate la spital, precum si avarierea celor trei vehicule.”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău.

În cauză s-a intocmit dosar penal, iar politistii continuă cercetarile. Începand cu ora 20.45 s-a reluat traficul pe ambele sensuri de mers, în zona producerii accidentului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close