AdministrațieȘtirile zilei

VIDEO: Constantin Toma vorbește deschis despre actuala situație a Primăriei Buzău

Marți, la Palatul Comunal, începând cu ora 11:00, a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal, în cadrul căreia conducerea Primăriei a ținut să ia o serie de măsuri referitoare la problema Companiei de Apă Buzău. Rămași în 13 oameni, după retragerea din sală a consilierilor opoziției, aleșii PSD și PMP-istul Ion Marin au discutat de unii singuri proiectele de pe ordinea de zi, care au trecut, cu excepția celui referitor la Trans Bus.

În cadrul conferinței de presă care a urmat ședinței, primarul Constantin Toma și-a vărsat oful pe cei care s-au coalizat împotriva sa și a luptei sale anti-risipă a banului public. El a arătat cu degetul înspre Compania de Apă, pe care o acuză de „fuziune” cu Partidul Mișcarea Populară, mai ales după ce liderul acesteia, Adrian Mocanu, l-a acuzat recent de nereguli grave.

Primarul a mai vorbit despre interesele de partid coagulate în jurul Companiei de Apă, despre moartea angajatei de la Direcția Economică și despre noua organigramă a Primăriei, trimisă spre avizare la București.

VIDEO:

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button