Știrile zilei

VIDEO: Șah mat la samsarii de mașini! Iată cum îi amendează Poliția Locală

Poliția Locală continuă șirul acțiunilor ce au ca scop restabilirea ordinii și respectarea legii în municipiul Buzău. Marți, mai mulți polițiști locali au descins în zonele XXL și Mareșal Averescu, acolo unde samsarii de mașini obișnuiesc să își expună autoturismele la vânzare.

Poliția Locală a declarat război samsarilor de mașini și aplică amenzi pentru nerespectarea Hotărârii Consiliului Local Buzău privind parcarea de domeniul public. Astăzi au fost aplicate amenzi mai multor deținători de autovehicule. Pentru că sunt greu de depistat, samsarii îndepărtând plăcuțele de înmatriculare de pe mașini, polițiștii locali au recurs la o strategie, care a dat roade. Folosindu-se de un polițist local civil, care se dă drept client interesat la telefon, aceștia pândesc momentul în care samsarul sosește la mașină, pentru a-și prezenta marfa. Odată legitimat, vânzătorul se alege cu amendă curprinsă între 250 și 1000 de lei.

Astfel de acțiuni de descurajare din partea Poliției Locale au loc regulat, însă lupta cu cei care ocupă domeniul public în mod abuziv este o muncă de Sisif în absența unei hotărâri care să permită ridicare autovehiculelor parcate ilegal.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Sint un cetatean care isi cauta dreptatea de un an de zile cum pot proceda . Am fost batut de catre un politist local aflat sub influenta alcoolului pina mi-a rupt mina sint din Maracineni sper sa auda cineva de acest caz si sa se faca dreptate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: