Știrile zilei

VIDEO: Scandal la RAM Buzău: „Ne-ați furat banii!”

A fost scandal, ieri după-amiază, la sediul Regiei Autonome Municipale Buzău. Câteva zeci de locatari din cartierul Broșteni au participat la ceea s-a vrut a fi ședința Asociației de Proprietari PT6, pentru lămurirea unor aspecte care i-au înfuriat pe oameni.

În decembrie, contabila PT 6, care are arondate 440 de apartamente din Broșteni, a murit subit. Femeia în vârstă de 52 de ani a făcut infarct în trenul care o ducea la București și nimeni nu a mai putut-o salva.

Locatarii care o cunoșteau spun că Mirela N. a murit de inimă rea. Avea numeroase probleme, printre care și niște datorii înregistrate de asociația de proprietari la care lucra.

După decesul femeii, ceilalți angajați au…citește toată știrea pe www.eBuzău.ro.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Idem si la Asociatia de Proprietari PT 13/2 de pe CIUCURETE .

    Sedinta de Ad Generala a fost tinuta tot la RAM in 18.02.2020 . Imbrinceli , scandal , interventie Politie .

    Conducerea asociatiei se acuza ei intre ei de delapidare , furt , incompetenta si multe alte chestii . Diferenta este ca aici au dat-o afara in iunie 2019 pe administratora acuzind-o de nefacute , la acea data asociatia neavind nici un leu daorie fata de nici un furnizor de utilitati sau creditor . Dupa 8 luni de ” management ” facut de noua conducere care a preluat asociatia , datoriile au ajuns subit la 100.000 lei ( un miliard ) . Si tot de 8 luni desi au incasat cote la intretinere nu au achitat nici un leu catre furnizorii de utilitati !

    In aceasta perioada au functionat fara administrator calificat si atestat ( ca vezi Doamne ” nu avem nevoie „) . In cauza sint peste 10 dosare penale in curs de solutionare la Politie , institutie care doarme in bocanci . Administratorul de la ASOCIATIA PT 2A MICRO 5 are dosar penal eschis de 4 ani pentru delapidare de 150.000lei si nu exista rechizitoriu nici in ziua de astazi . Idem si in cazul Asociatiei Bloc 105 Spiru Haret , unde delapidarea a fost de 73.000 lei si tot acum 4 ani deschis dosar penal . Nu exista rechizitoriu !

    Macar presa sa faca presiune catre autoritatile competente !

  2. PT13/2 e aia unde fugit Halcu cu toti banii din fonduri? Ci’ca l-a invatat si pe ala noul de a golit si el contul din banca la final. Nu cred ca patesc ceva toti hotii astia, sunt in cardasie cu Toma si cu altii ca el. Probabil ca din suta aia de mii furata de Halcu s-a dus cate ceva si la ALDE/PSD /etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button