Știrile zilei

VIDEO: Scandal monstru după concertul Loredanei / A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a-i calma pe bătăuși

Amețiți de aburii alcoolului, trei bărbați au sărit la bătaie la un șofer care i-a atenționat că trec pe culoarea roșie a semaforului. Mascații de la DPIR au intervenit în forță și i-au încătușat pe scandalagii. Șoferul nu a depus plângere.Retinerre
Trei buzoieni cu vârste cu prinse între 33 și 50 de ani au fost încătușați și duși la secție, după ce au sărit la bătaie în plină stradă, la scurt timp după încheierea concertului Loredanei, eveniment la care au participat câteva mii de oameni.
Totul s-a întâmplat duminică seară, în jurul orei 23:00, chiar în intersecția de la Școala nr.5. Potrivit unor surse din Poliție, cei trei ar fi devenit violenți, după ce șoferul unui autoturism care avea verde ar fi atenționat un pieton că trece pe culoarea roșie a semaforului. În acest moment, pietonul a mai chemat doi amici de pe trotuar și ar fi încercat în repetate rânduri să-l lovească pe șoferul care s-a baricadat în mașină și a sunat la 112.
Doar intervenția mascaților de la DPIR a făcut ca șoferul și soția sa să nu fie linșați de cei trei agresori, care au fost imediat încătușați, duși la secție și amendați contravențional. Șoferul a fost și el audiat, însă a refuzat să depună plângere împotriva scandalagiilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. am fost de fata….bine le-a facut mascatii…..sa termine odata cu smardoii de cartier….care se mai si bat de fata cu sotiile si cu copii…. cu ia cate 2 beri la bord …bagabontii de dorobanti se dau la bataie si de fata cu mascatii….ma pun martor oricand daca e vb de vre un proces…sunt satul de panarame de baieti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: