Știrile zilei

VIDEO: Scene cutremurătoare pe E85. Un bărbat zace pe carosabil, după ce a fost lovit de o mașină

Accident cumplit pe drumul european E85, pe raza localității Poșta Câlnău. Un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a făcut imprudența de a circula pe drumul întunecat, în timp ce zeci de mașini treceau cu viteză fără să-l observe.1
Totul s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 21:00, în apropierea unei treceri de pietoni neluminate, în momentul în care un autoturism Dacia 1310 l-a acroșat pe bărbatul care se deplasa pe marginea șoselei. Imediat, vecinii care au auzit bubuitura au sunat la Ambulanță, în timp ce șoferii au privit îngroziți cum bărbatul rămâne inert pe carosabil.
O salvare SMURD s-a deplasat imediat la fața locului, unde a constatat că victima prezintă un traumatism cranio-cerebral și mai multe leziuni în zona membrelor. Bărbatul a mai fost accidentat în trecut de un TIR, în urma loviturii alegându-se cu o tijă în picior. El a fost dus de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.
Polițiștii au rămas preț de aproape o oră la fața locului, pentru a cerceta condițiile producerii accidentului. În zonă traficul s-a desfășurat alternativ, până la finalizarea cercetărilor.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close