Știrile zilei

VIDEO ȘOCANT: Tânăr DECEDAT, după ce a plonjat cu mașina în canalul de aducțiune de la Cândești

Operațiune complicată  de scoatere a unei mașini de pe fundul canalului de îndiguire a râului Buzău din Cândești. Mai bine de o oră, pompierii buzoieni s-au chinuit să scoată mașina la suprafață și pe șoferul acesteia, care a murit înecat după ce a rămas blocat în autoturism.
Operațiunea celor de la ISU Buzău a debutat luni seară, în jurul orei 21:00. Aceștia au fost sesizați de câțiva ipplocalnici veniți după-amiază la scăldat că pe luciul apei se zăresc pete de ulei și un miros greu răzbate la suprafață.
Imediat, responsabilii au declanșat o anchetă. Pentru a înlesni căutările pompierilor, autoritățile au solicitat Hidroelectrica să reducă debitul apei de pe canalul care face legătura între microhidrocentralele de la Cândești și Vernești.
Sosiți la fața locului cu mai multe utilaje, lucrătorii ISU au încercat preț de o oră să aducă mașina la suprafață, reușind, în cele din urmă, să o așeze pe peretele oblic al canalului. Primarul comunei a sosit  la fața locului, încercând să tracteze, cu mașina personală, autoturismul de pe fundul apei.
La volanul Jeep-ului înmatriculat în Anglia, pompierii au găsit trupul neînsuflețit al unui tânăr. Deocamdat[ nu se știe cum a ajuns bolidul pe fundul canalului adânc de 5 metri, însă localnicii, care cunosc zona, cred că acesta s-a apropiat cu viteză de curbă și a ratat intrarea pe pod, plonjând în apă.
Trupul bărbatului va fi transportat la morga Serviciului de Medicină Legală Buzău, urmând ca anchetatorii să stabilească identitatea victimei.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close