Știrile zilei

VIDEO: Spargeri nocturne la automatele de cafea din oraș!

Un bărbat care își făcuse un obicei din a sparge automatele de cafea din Buzău a fost prins de polițiștii locali buzoieni chiar în timp ce se pregătea să dea o nouă lovitură. El a încercat să se sustragă cercetărilor ascunzându-se sub o mașină.

„Eroii” nopții trecute au fost polițiștii locali buzoieni care, patrulând în zona Bazar, au a observat un bărbat suspect. În momentul în care și-a dat seama că este observat de polițiști, bărbatul a rupt-o la fugă pe strada Cuza Vodă. Cursa nu i-a fost lungă, deoarece, aproape de Pizza Marina, suspectul a fost imobilizat în timp ce încerca sa se ascundă sub un autoturism parcat.

În urma identificării s-a constatat ca este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 ani, din comuna Balaceanu. La controlul sumar corporal si asupra bagajului pe care il avea, politistii locali au gasit mai multe bunuri, printre care și două surubelnite, două perechi de mănuși și suma de 706 lei, majoritatea în bancnote de 1 leu.

In urma discutiilor purtate cu persoana depistata, acesta a declarat verbal ca in noaptea de 24/25.10.2018, a spart mai multe automate de cafea situate pe str. Bucegi, str. Alexandru Marghiloman, str. Transilvaniei de unde a sustras sume de bani, iar pe str. Obor – Piata Teatrului si bd. Unirii la intersectie cu str. Obor doar a fortat sistemele de inchidere ale automatelor de cafea fara a sustrage bunuri sau valori.

Avand in vedere cele constatate, persoana depistata a fost condusa si predata organelor de cercetare penala.

De asemenea, in data de 24.10.2018, politistii locali din cadrul Serviciului Circulatie si Disciplina Rutiera, au depistat o persoana in varsta de 25 de ani, din municipiul Buzau, care se sustragea cercetarilor pentru anumite fapte, fiind emis pe numele sau mandat de aducere. Persoana depistata a fost condusa si predata organelor de carecetare penala.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Buzău, prin intermediul unui comunicat de presă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: