Fără categorie

VIDEO: Spectacol impresionant pe Platou | „Doar în ’89 să fi fost mai mulți buzoieni în centrul orașului!”

Zece mii de buzoieni au sărbătorit azi-noapte trecerea în noul an, la petrecerea de Revelion organizată de Primărie în Piata Daciei din Buzău.

Spectacolul a început la ora 19:00 și s-a încheiat în jurul orei 01:00. În tot acest timp, pe scena amplasată în fața Palatului Comunal au urcat nume sonore ale muzicii românești, dar și artiști locali: Iuliana Minea, Maria Dumitru, Alina Mihai, Nina Stamate, Mario Buzoianu, Nemuritorii, Guess Who, Claudia Ghițulescu, Daniel Trifu, Uddi și – poate cel mai așteptat nume – Andra Măruță.

Amfitrionii serii au fost cunoscutul realizator TV Cătălin Măruță și îndrăgita interpretă de muzică populară din Buzău, Mădălina Manolache.

„Doar în ’89 să fi fost mai mulți buzoieni în centrul orașului! A meritat! Respect domnule primar!”, a scris colonelul Ion Marin pe Facebook, după ce a asistat la spectacol.

Petrecerea s-a încheiat cu recitalul Andrei, după un grandios foc de artificii ce a marcat trecerea în noul an.


Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Belicosi, chelegosi, curiosi, tuguiati cu hanoracele pe figura, intunecati, „colorati”, betivani, berangii, voci guturale, tiganime, prostime , tot norodul buzoian , parca se sfarseste lumea, parca ar fi ultima zi si parca ar fi niste libelule ce traiesc 24 de ore, sa profite… caci de, este ultima lor clipa. La cumparaturi , parca sunt speriati, sparti, dupa foamete, te crucesti cat pot cumpara de pe la magazine. Nu am vazut atata amar de oameni nesatui, cu priviri hulpave, cu atata amar de produse in cosuri. Am un venit mare, nu sunt zgarcit, dar ce vad eu astazi este grotesc. Bunici betivani, copii pe acolo, iar nepotii, vai de capul profesorilor si al nostru in definitiv, in viitor. La asa populatie, pestrita, si parca acum scapata de la Alcazar, normal , primarul a facut ceva frumos. Daca prin marile capitale si orase ale lumii se preteaza, parca au rostul lor, in Dubai de exemplu, aici in Buzau altele ne lipsesc, nu licurici si nici stelute si nici ousoare a la’ madam Firea.

  • Destul de bine redat tabloul Bibi. Desi gasim de toate in fiecare zi, parca suntem o natie de flamanzi in anumite perioade. As zice mai degraba de fuduli. Apanajul tarilor sarace.

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */