Știrile zilei

VIDEO | Suspectă de coronavirus, luată de la autogară: „Abia se mai ținea pe picioare”

Se înmulțesc cazurile de persoane suspectate că ar fi infectate cu temutul COVID-19. Între timp, Prefectura și DSP au identificat noi spații de carantină în municipiul Buzău.

În această după-amiază, o femeie a ajuns într-un spațiu destinat plasării în carantină după ce s-a simțit rău și a sunat la salvare chiar din clădirea autogării. Femeia aștepta autobuzul care să o ducă acasă, într-o localitate din județ, în momentul în care i s-a făcut rău și nu a mai putut să respire.

Imediat a fost chemată ambulanța, iar salvatorii au venit pregătiți ca pentru un caz de infectare cu COVID -19. Femeia abia se mai ținea pe picioare în momentul în care un asistent medical de la SMURD a urcat-o în ambulanță.

Persoana a ajuns într-un spațiu de carantină de pe raza municipiului Buzău.

Între timp, numărul mare de persoane revenite în țară din zone galbene sau roșii le-a determinat pe autorități să identifice noi spații de carantină. Ieri și azi, suspecți de coronavirus au fost cazați în hotelul Liceului cu Program Sportiv. Se pare că alte spații vor fi amenajate în internatele liceelor Agricol și „Nenițescu”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button