CORONAVIRUSPoliticăȘtirile zilei

VIDEO: Toma, Radu și Ciolacu, dis-de-dimineață, în familie, la secția de votare

Președintelele PSD, Marcel Ciolacu, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, și consilierul primarului, Sebastian Radu, au votat dis-de-dimineață la școlile în arondismentul cărora își au domiciliul. Cei trei social-democrați au venit la vot alături de soții și au declarat că au votat pentru un viitor mai bun și pentru o Românie normală.

Primarul Toma și consilierul său, Sebastian Radu, au fost primii care și-au exprimat votul. Ei au sosit în jurul orei 7:30, la secția de la Liceul de Arte „Margareta Sterian”, unitate de învățământ în apropierea căreia ambii își au domiciliul.

O jumătate de oră mai târziu, la secția nr. 1 de la Școala Gimnazială „Episcop Dionisie Romano” a sosit, alături de soție, și președintele PSD Buzău, deputatul Ciolacu, întâmpinat de Constantin Toma, Sebastian Radu și Petre Emanoil Neagu.

„Eu am votat pentru buzoieni, pentru oameni responsabili, care să schimbe și fața viitorului Parlament și, la rândul lor, să voteze un Guvern cu români care să lucreze numai și numai pentru români.”, a declarat, la ieșirea de la urne, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Duminică, 11 decembrie, în România au loc alegeri parlamentare. Urnele s-au deschis la ora 07:00 și se vor închide la ora 21:00, atunci când vom ști, în bună măsură, ce partide politice au reușit să treacă pragul electoral de intrare în Parlament și să formeze viitorul Guvern.

https://youtu.be/hSvVw-eT-eM

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: