Știrile zilei

VIDEO: Tragedie evitată în ultima secundă, la Berca

Uneori, statistica neagră a tragediilor rutiere de pe șoselele patriei este împiedicată să crească doar de o mână divină. Este și cazul unei depășiri „criminale” efectuate de un șofer pe DN 10, la ieșirea din Sătuc (Berca), acolo unde un tânăr a scăpat cu viață doar grație providenței.

Incidentul a avut loc ieri după-amiază pe DN 10, la ieșirea din localitatea buzoiană Sătuc. Un șofer care avea montată o cameră de bord a surprins momentul în care un Opel cu numere provizorii de Mureș se înscrie într-o depășire periculoasă, ignorând linia continuă și faptul că, din curbă, se apropia un alt autovehicul.

Tragedia este evitată în ultima secundă. Șoferul Opelului revine pe banda sa, iar impactul este evitat doar pentru că tânărul care venea de pe sens opus reduce suficient de mult viteza. Manevra este la un pas să îl scoată de pe șosea, dar măcar incidentul se soldează fără victime.

FOTO/VIDEO: Ionuț Mihail Zota

Georgian, tânărul care conducea autoturismul Vw, este hotărât să meargă acum la poliție cu filmarea și vrea ca individul să plătească.

  • În zonă există o restricție de viteză de 30 km/oră. Șoferul Opelului rula cu aproximativ 100 la oră.

Cu ajutorul unei camere montate la bord, șoferul unui autoturism care circula în același sens a surprins momentul depășirii. El a postat imaginile on-line, acestea stârnind imediat un val de indignare din partea publicului.

Georgian Stuparu, șoferul care „s-a născut a doua oară”.

„Omul clar nu era pe treaba lui. Avea un stil foarte agresiv în trafic. A continuat în același mod, dar n-am mai mers eu după el..”, a povestit Ionuț Zota, tânărul a cărui cameră de bord a surprins cursa groazei.

Filmarea cu momentul depășirii este disponibilă doar AICI.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button