Știrile zilei

VIDEO: Momentul impactului | Un tânăr motociclist moare zdrobit, după ce o mașină îi întoarce în față

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă seară, pe Șoeaua de Centură a municipiului, în fața benzinăriei Socar. Un bucureștean de 36 de ani a murit după ce mașina condusă de o constănțeancă de 67 de ani i-a întors în față.

Tragedia s-a produs puțin peste ora 18:00. Conform dinamicii preliminare, o femeie de 67 de ani, din Constanța, aflată la volanul Chevroletului de culoare neagră, care circula dinspre Dedeman înspre Fabrica de Bere, a efectuat o manevră de întoarcere. Din partea opusă se apropia motociclistul de 36 de ani, care nu a mai reușit să oprească la timp, izbindu-se violent de mașină în partea din dreapta spate.

Bărbatul aflat pe motocicletă nu a avut nicio șansă. El a fost găsit de Ambulanță în stop respirator, cu multiple traumatisme, după aproape o oră de resuscitare acesta fiind decedat.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea tragediei. În zonă, traficul s-a desfășurat dirijat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

4 comentarii

  1. Nenorocită de femeie care nu s a asigurat corespunzător si care a crezut ca are timp sa lntoarca pana sa ajungă motociclistul. Oameni nenorociți si nesimțiți care merg/circula ca niste zombii si nu i duce capul sa se asigure, sa nu lncerce sa mai fure putin , pe principiul lăsa ca merge, da i repede ca merge s a m d. Daca as vedea o pe femeia aceea pe stradă i as da drumul ln Dâmbovița legata de 4pietre grele ale vieții…

    1. Cum era ma sa-l vada daca era ditamai curba?Cel putin asa se precizeaza in video,ca s-a intamplat in „CURBA MORTII”

  2. Se vede clar si de la o posta cine a greșit. Din păcate n a pățit o exact cine a trebuit. Trebuia nenorocită aia sa întoarcă si sa dea cu ochii de un tir de 60Tone. Daca ar fi fost vreun tir, sigur l ar fi văzut, dar așa ce a zis :”lăsa ca merge, da i așa” parca le si aud pe nenorocitele de femei. După ce ca sunteți limitate si trăiți ln păpușoi si mai aveti un pic si muriti pe strada de batrabete mai si spuneți „N am mâncat, n am baut”. Pai de ce nenorocito n ai mâncat n ai băut? Ca sa ai o stare/condiție de sănătate foarte scăzută si sa poți sa ajungi sa faci astfel de tragedii????? Avea toată viață înainte băiatul ala, martaloagele, legume mergătoare ce sunteți. Sa va dea Dumnezeu după faptă si ” răsplată „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: