AdministrațieȘtirile zilei

VIDEO: Tunel de lumină de 35 de metri și 42.000 de beculețe pe bulevardul Bălcescu | Consiliul Județean, pregătiri pentru luna cadourilor

[mks_col] [mks_two_thirds]

În luna decembrie, Consiliul Județean pregătește buzoienilor o pleiadă de manifestări cultural-artistice menite să marcheze așa cum se cuvine luna cadourilor și a sărbătorilor de iarnă.

Printre numeroasele proiecte ce vor purta semnătura Consiliului Județean se numără și amenajarea unui tunel de lumină format din aproximativ 42.00 de beculețe pe aleea care face legătura între b-dul Nicolae Bălcescu și Muzeul Județean. Ideea este nouă și va transforma zona într-un punct de interes pentru buzoieni în luna decembrie, mai ales că sediul Muzeului Județean va fi scena mai multor activități, printre care un târg de produse tradiționale.

Activitățile vor începe pe 1 decembrie, cu Ziua Națională a României, acolo unde Consiliul Județean Buzău va asigura tradiționala fasole cu ciolan, desertul și paharul de vin fiert. Masa de 1 decembrie va fi organizată în Parcul Crâng, acolo unde buzoienii vor avea parte și de spectacole de muzică folclorică susținute de artiști și ansambluri buzoiene.

Nu va lipsi nici Moș Crăciun, pe care reprezentanții Consiliului Județean îl vor aduce în fața copiilor pentru a le oferi daruri și a le împlini dorințele.

Pe 6 decembrie va avea loc tradiționala serbare de la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, acolo unde aproape 500 de copii vor susține spectacole și vor fi recompensați de Moș Nicolae.

Nici spectacolele de teatru nu vor lipsi în luna decembrie. Cu sprijinul Consiliului Județean, Teatrul „George Ciprian”a reușit să programeze un spectacol în care vor juca numai artiși buzoieni, piesă intitulată sugestiv „Actorii buzoieni se întorc acasă”.

De asemenea, toate clădirile aflate în subordinea Consiliului Județean Buzău vor fi iluminate festiv. Activitățile sunt organizate în parteneriat cu mai multe instituții din subordine, printre care Muzeul Județean, Teatrul „George Ciprian” și Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău.

Consiliul Județean a realizat două spoturi publicitare și mai multe afișe pe care vă invităm să le urmăriți alăturat:

[/mks_two_thirds] [mks_one_third]Afișe de sărbători Consiliul Județean Buzău:

afis-targ-de-produse-traditionaleActivități dedicate sărbătorilor de iarnă în perioada 01-22 decembrie 2016

afis-mos-craciunMoș Crăciun vine la Muzeul Județean!

afis-22-decembrie

[/mks_one_third] [/mks_col]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: