Știrile zilei

VIDEO: Un BMW și un Volkswagen s-au făcut praf în intersecția de la Garnizoană. Trei oameni au ajuns la spital

Un accident rutier din care au rezultat trei victime s-a produs vineri seară pe bulevardul Maresal Alexandru Averescu, la intersectia cu strada Spiru Haret. Trei oameni au ajuns la spital și două mașini au fost distruse după ce un buzoian de 31 de ani a ieșit din Spiru Haret în Averescu fără să se asigure.

Impactul dintre Volkswagenul tânărului de 31 de ani și BMW-ul buzoianului de 58 de ani a avut loc în jurul orei 17:30. Din primele date, se pare că accidentul s-a produs ca urmare a neacordării de prioritate de către tânărul de 31 de ani, care circula pe Spiru Haret înspre b-dul Mareșal Alexandru Averescu. Ajuns în intersecție, tânărul nu a observat că din stânga sa circula regulamentar un autoturism BMW, condus de un buzoian de 58 de ani.

Impactul a fost devastator. Mașina tânărului vinovat de producerea accidentului s-a aprins la compartimentul motor, în timp ce BMW-ul a fost proiectat în stâlpul de pe scuarul drumului.

Trei persoane – două din Vw și una din BMW – au ajuns la spital cu leziuni. Șoferul de 31 de ani a scăpat fără nicio zgârietură, însă va fi tras la răspundere pentru pagubele produse, dar și pentru vătămarea a trei persoane.

Până la finalizarea cercetărilor, sensul de mers dinspre Bariera Ploiețti înspre Crâng a fost blocat. Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitatea a circumstanțelor producerii accidentului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button