Știrile zilei

VIDEO: Un tânăr băut a făcut ravagii în trafic | Ce alcoolemie avea

Un buzoian în vârstă de 25 de ani s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. Bărbatul lucra ca taximetrist la o companie din Buzău.

Miercuri seară, tânărul se afla la volanul unui autoturism marca Seat cu volan pe dreapta, deplasându-se dinspre spitalul CFR înspre gară. Ajuns în dreptul Penny Market, tânărul a izbit puternic din spate o dubă care aștepta la semafor, după care a șters-o de la locul faptei ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Deși mașina sa era făcută praf, tânărul a continuat să conducă până pe strada Filantropiei, acolo unde a fost prins de polițiști. O dâră groasă de ulei a fost lăsată de la locul impactului până în intersecția în care mașina a cedat. În caz contrar, crede șoferul dubei, băiatul ar fi continuat să fugă de polițiști pentru a scăpa basma curată.

Oamenii legii l-au dat jos din mașină și au înțeles imediat că tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Urcat în dubă și dus la audieri, șoferul vinovat a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de 0.98 g/l alcool pur în aer expirat.

Pentru faptele sale, tânărul se va alege acum cu dosar penal.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Arestat preventiv 30 de zile, trimis in judecata in stare de arest la penitenciar si vreo trei ani timp de reflexie ,cu executare.Daca omora pe cinava??

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */