Știrile zilei

VIDEO: Un TIR a semănat TEROARE pe E85 / Un magazin, două mașini și mai multe anexe distruse

Ca după dezastru. Așa arată gospodăriile mai multor localnici din Spătaru, care au trăit azi-noapte o spaimă cumplită, după ce un TIR care a ieșit de pe șosea le-a distrus gardurile, două mașini și mai multe anexe.
Accidentul s-a produs azi-noapte, în jurul orei 01:35, în localitatea Spătaru. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Buzău, unAccident TIR bărbat de 50 de ani, din Suceava, care se conducea un ansamblu de vehicule, în direcția Buzău – Urziceni, în dreptul kilometrului 100, a părăsit carosabilul, avariind gardurile și anexele a trei gospodării, precum și două mașini parcate.
Impactul a fost atât de puternic, încât anexele, printre care și un magazin, au fost pur și simplu spulberate, totul fiind acum o grămadă de moloz. Nicio persoană nu a fost rănită în accident, însă pagubele sunt uriașe.
Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cel mai probabil, el a adormit la volan. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.
Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!