Știrile zilei

VIDEO: Un TIR a semănat TEROARE pe E85 / Un magazin, două mașini și mai multe anexe distruse

Ca după dezastru. Așa arată gospodăriile mai multor localnici din Spătaru, care au trăit azi-noapte o spaimă cumplită, după ce un TIR care a ieșit de pe șosea le-a distrus gardurile, două mașini și mai multe anexe.
Accidentul s-a produs azi-noapte, în jurul orei 01:35, în localitatea Spătaru. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Buzău, unAccident TIR bărbat de 50 de ani, din Suceava, care se conducea un ansamblu de vehicule, în direcția Buzău – Urziceni, în dreptul kilometrului 100, a părăsit carosabilul, avariind gardurile și anexele a trei gospodării, precum și două mașini parcate.
Impactul a fost atât de puternic, încât anexele, printre care și un magazin, au fost pur și simplu spulberate, totul fiind acum o grămadă de moloz. Nicio persoană nu a fost rănită în accident, însă pagubele sunt uriașe.
Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cel mai probabil, el a adormit la volan. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button