Știrile zilei

VIDEO: Zăpada, bucuria șoferilor | Amatorii de drifturi s-au dat în parcarea de la Kaufland

Muzică, adrenalină și manevre periculoase. De asta au avut parte zeci de tineri dornici de senzaţii tari care au ieșit, aseară, în parcările mall-urilor din Buzău, pentru a-și tura motoarele pe zăpada proaspăt așternută. Distracţia le-a fost întreruptă periodic de câte un echipaj al Poliției.

Zăpada care a căzut duminică seară la Buzău a fost pe sufletul şoferilor teribilişti. Pentru câteva ore, parcările de la Galleria și de la Kaufland s-au transformat în veritabile piste pentru derapaje. Amatorii de senzaţii tari au făcut drifturi pe zăpadă, în apropierea altor vehicule parcate.

Spectacolul nocturn a fost surprins în parcarea supermarketului Kaufland. În filmare apar mai multe autoturisme, printre care și un jeep, care își desfășoară concomitent numerele de cascadorie pe pista improvizată.

Driftingul pe zăpadă a devenit, în ultimii ani, un sport de sezon. Cu toate acestea, polițiștii încearcă, pe cât posibil, să prevină acest fenomen, însă intervenția le este zădărnicită de faptul că tinerii teribiliști „se dau” în parcări private, și nu pe drumuri publice.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

6 comentarii

  1. Muzica, unde naiba a fost muzica ? Manevre pericoloase, ce naiba e periculos in a patina cu 30 km/h intr un spatiu relativ gol ?

    1. adevarul este ca pentru a face drifturi controlate trebuie sa fii teribilist. Nu.mi spune mie ca tatal tau cand iese cu masina pe zapada trage frana de mana :)) Noua ne place si facem asta cu placere.

  2. Nu mai exagerati cu tot felul de termeni gen ”teribilisti” pentru ca nu e nimeni terbilist mai ales ca au fost facute intr.o parcare privata si nu pe domeniu public…S.au vazut acolo foarte numere de inmatriculare,macar puteati sa aveti bunul simt sa le acoperiti sa nu le faceti rau celor care mai stiu sa se distreze…nu este nimic periculos in a te da cu ”sania” noaptea cand numai este nimeni intr.o parcare…dar inteligentii profita de oameni ca voi care filmeaza in parcare un om care se distreaza si uita ca si sensurile giratorii sunt pline

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button