Știrile zilei

VIDEO/FOTO: Carnagiu pe E85 / Un mort și cinci răniți, după ce două mașini s-au ciocnit frontal

Vă atenționăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Sirenele au sunat la Buzău mai bine de două ore, după ce, pe E85, s-a produs poate cel mai grav accident rutier al anului. O femeie a murit, iar alte cinci persoane sunt grav rănite, după ce două mașini s-au ciocnit frontal, duminică după-amiază, pe drumul european E85, la Comisoaia. O altă persoană rănită în accident se zbate între viață și moarte.

Din primele informații obținute de Reporter Buzoian, se pare că Loganul înmatriculat în București circula dinspre Buzău înspre Râmnicu Sărat, în momentul în care  a fost izbit violent de un autoturism Citroen, pătruns inexplicabil pe contrasens, în care se afla o familie de ucraineni.

Impactul a fost devastator. Trei persoane din Citroen au ajuns cu răni grave la spital, în timp ce pasagerul din Logan, o femeie din București, a decedat pe loc. Un alt bărbat, aflat la volan, a fost scos cu greu dintre fiarele contorsionate ale mașinii, în timp ce un copil de șase ani a suferit și el răni grave și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, urmând să fie preluat de un elicopter și transferat la un spital din Capitală.

Scenele surprinse de reporterii noștri sunt greu de urmărit. Unul dintre martorii oculari ai accidentului abia își stăpânește emoția și spune că doar hazardul a făcut să nu fie chiar el cel lovit de șoferul ucrainean, care ar fi adormit la volan. Și la această oră, traficul în zonă este blocat, mașinile fiind redirecționate către rute ocolitoare, pe câmp.

Vom reveni cu amănunte.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button