AdministrațieȘtirile zilei

FOTO/VIDEO: Defilare, exercițiu de îndemânare cu arma și depunere de coroane, de Ziua Veteranilor de Război

DSC_0048
Joi, în părculețul de la Casa Albă, oficialitățile buzoiene au sărbătorit Ziua Veteranilor de Război. Începând cu ora 10:00, reprezentanții Garnizoanei Buzău au organizat o ceremonie militară, dublată de serviciul religios, efectuat de doi preoți trimiși de Arhiepiscopie.
Ceremonia dedicată celebrării acestui eveniment a avut loc  la „Monumentul Eroilor Neamului” din faţa sediului Instituţiei Prefectului – Judeţului Buzău. După serviciul religios a urmat depunerea de coroane, pentru ca finalul ceremoniei să fie marcat printr-un exercițiu de drill-team, defilarea Gărzii de Onoare și muzica Fanfarei militare.
Printre oficialitățile prezente la eveniment s-au numărat președintele Consiliului Județean DSC_0027Buzău, Petre Emanoil Neagu, viceprimarul cu atribuții de primar Fănică Bârlă, prefectul George Sava și subprefectul Sorin Gheorghe, mai mulți consilieri locali, dar și candidații la Primărie din partea PSD, Constantin Toma, și din partea Mișcării Populare, Ion Marin.
Candidatul PNL a lipsit de la eveniment, însă partidul său a trimis o coroană și un singur reprezentant, spre deosebire de celelalte partide, care au venit cu zeci de membri.
În urmă cu două săptămâni, prefectul George Sava a emis ordinul 219 privind organizarea manifestărilor speciale dedicate „Zilei Veteranilor de Război”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. da guvernul a promis marira pensiilora vaduvelor si veteranilor de razboi promisiuni eii au murit in majoritate au ramas f putinii dar revolutionarii care nu au mers pe front si au luat brevete de rev cu pile au o indemnizatie mare bani pe care nici nu ii merita au fost persoane au stat in palat atunci de rev citeva zile si sunt marii revolutionarii rusine sa le fie intregi clasei politice si la toticare conduc tara asta

  2. Buna. Daca tot faci o stire, fa-o profesionist. Ma refer la faptul ca ai omis in relatare, prezenta candidatului independent Constantin Ionescu. Oricum apare in fotografii si ar fi munca, nu gluma, sa fie scos din poza cu photoshop-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: