Știrile zilei

VIERME în paharul cu suc, la o pizzerie din Buzău!

Experiență dezgustătoare pentru clientul unei pizzerii din Buzău, căruia i-a fost servită o băutură răcoritoare ce conținea un vierme. Reprezentanții localului au încercat să o dreagă, explicându-i bărbatului că…se mai întâmplă.

Neplăcutul episod s-a petrecut ieri, pe terasa unei pizzerii din municipiul Buzău. Clientul i-a cerut chelneriței un ice tea, băutură răcoritoare ce se prepară pe loc. În momentul în care s-a uitat mai atent, bărbatul a observat un ditamai viermele pe bucata de piersică din băutură.

Personalul pizzeriei a încercat să se disculpe, însă nu a făcut decât să pună paie pe foc:

[highlight]„M-a deranjat atitudinea domnișoarei, care mi-a spus că <asta e, se mai întâmplă. Și la spitale se întâmplă, așa că nu e o mare tragedie.> Consider că este inadmisibil să se întâmple așa ceva, mai ales într-o zonă în care se vinde atât de mult fast-food și în care nimeni nu pare să verifice starea produselor.”[/highlight], a declarat clientul, care a preferat ca, cel puțin pentru moment, să își protejeze identitatea.

Dacă episodul de ieri a fost mai degrabă dezgustător, există și situații în care o masă luată în oraș te poate trimite direct la spital, din cauza produselor vechi sau stricate. Să nu uităm totuși de cazul „Theodor”, copilul de trei ani mort la începutul acestei veri după ce a mâncat o shaorma stricată de la un local din București.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

5 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • […] Dacă episodul de ieri a fost mai degrabă dezgustător, există și situații în care o masă luată în oraș te poate trimite direct la spital, din cauza produselor vechi sau stricate. Să nu uităm totuși de cazul „Theodor”, copilul de trei ani mort la începutul acestei veri după ce a mâncat o shaorma stricată de la un local din București. – Sursa – Reporter Buzoian […]

  • Deci daca e o zona de fastfood nu are cum sa fie decat aia de langa jabal unde e o mizerie crasa. Multe dintre locatiile astea ar trebui incise defintiiv – sunt focare de infectie si mancarea e o vomitatura. Autoritatileee! nu mai puneti botul la spaga grasa de la indivizii astia dubiosi ca va va ataca poporul cu coase si toapare!!!

  • Sa va spun de Casa cu tei unde vi se servesc cartofii adunați de prin toate farfuriile celorlalti( erau si cartofi ondulata si cartofi normali….așa mi-am dat seama), sa va spun si de pescaria La Iilian din B90 unde vinde peste stricat si cand te întorci si faci circ…îți dau banii înapoi….si nu mai zic de produse expirate pe la magazinele din colț….dar nimeni nu face nimic….înfundat spitalele ai ei își umfla buzunarele cu zâmbetul pe buze ca au scăpat de marfa si ne-au păcălit!!!! Autoritățile….nu fac nimic!!!!

  • Acum 2 luni, la Braserie, copilului meu in varsta de 6 ani, i s-a servit tiramisu cu mucegai! Deci clar, controale in acest domeniu de alimentatie publica, nu prea exista la Buzau. Concluzia: mancati doar ce gatiti acasa! Nimanui nu-i mai pasa de sanatatea clientilor. Toti urmaresc doar profit

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */