PoliticăȘtirile zilei

Vin banii în județul Buzău! | 110 milioane de euro, aduse de Ciolacu

Comisia Națională de Prognoză a aprobat prin ordin al președintelui Comisiei Naționale de Prognoză, o serie de proiecte care urmează să fie finanțate prin Fondul de Dezvoltare și Investiții. Județul nostru va primi 477.274.984 lei, adică aproape 110 milioane de euro, pentru 22 de localități, respectiv:

  • Săpoca; Valea Râmnicului, Beceni, Ghergheasa, Racovițeni, Poșta Câlnău, Cislău, Măgura, Vintilă Vodă, Topliceni, municipiul Buzău, Robeasca, Țintești, Movila Banului, orașul Pătârlagele, Ulmeni, Mărăcineni, Tisău, Scutelnici, Săgeata, Cilibia și Merei.

Prin Fondul de Devoltare și Investiții, muncipiul Buzău primește 150 milioane lei, pentru întreținerea infrastructurii rutiere. Pentru 11 de unități administrativ teritoriale, sumele vor fi alocate pentru refacerea sau modernizarea drumurilor comunale sau sătești. Comunele Racovițeni și Poșta Câlnău vor primi bani pentru investiții în rețele de alimentare cu apă și de canalizare. Valea Râmnicului va beneficia de suma necesară pentru înființarea distribuției de gaze naturale.

De asemenea, comunele Beceni, Ghergheasa, Cislău, Măgura și Topliceni vor primi bani pentru modernizarea sistemelor de iluminat public. Iată mai jos tabelele cu unitățile administrativ-teritoriale care vor primi banii necesari, prin Fondul de Devoltare și Investiții:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [225.91 KB]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: