Știrile zilei

Vine târgul în Buzău | Colecții de primăvară; anunțul organizatorilor

Târgul „ExpoFashion” revine în Buzău. Timp de cinci zile, buzoienii vor putea cumpăra îmbrăcămnte, încălțăminte și accesorii de la producătorii și comercianții veniți din mai multe județe ale țării/ Evenimentul va avea loc în perioada 15 – 19 martie 2023, în parcarea Penny Market de pe Unirii Nord.

De câteva ori pe an, parcarea Penny Market din Unirii Nord este gazda târgului ExpoFashion, de la care buzoienii pot cumpăra, la prețuri de producător, încălțăminte din piele, haine articole vestimentare de calitate, produse în România, haine de blană, lenjerie, precum și accesorii vestimentare.

Târgul va fi deschis miercuri, 15 martie, rămânând deschis până duminică, 19 martie 2023. Buzoienii care îi vor trece pragul vor putea găsi aici o gamă variată de produse de calitate, de la încălțăminte și îmbrăcăminte pentru primăvară până la lenjerie, curele din piele și alte accesorii.

📌 Programul este următorul:

Miercuri : 10 – 19
Joi- sâmbătă : 10-19
Duminica : 10 – 14

Mai jos, câteva imagini de la ediția precedentă:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button