Știrile zilei

Vizită SURPRIZĂ pentru Marcel Ciolacu, la sediul din Kiseleff

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut, astăzi, o întâlnire pe care a descris-o ca fiind una „de suflet” la sediul partidului din Șoseaua Kiseleff. Liderul l-a avut invitat pe Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților nu a dat mai multe detalii despre întâlnirea de azi, mulțumindu-se să spună că a fost una de suflet, cu un „apărător adevărat al valorilor creștine”:

O întâlnire de suflet cu Înaltpreasfințitul Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei. Un apărător adevărat al valorilor creștine și românești autentice!”, a scris liderul PSD pe Facebook.

În cadrul aceleiași postări, Marcel Ciolacu a inserat câteva fotografii din timpul întâlnirii:

  • Zece ani de slujire la Buzău a Înaltpreasfințitului Ciprian.

Pe 28 februarie 2013 se împlinesc zece ani de când Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române l-a ales pe Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian în funcția de arhiepiscop al Buzăului și Vrancei. Instalarea în scaunul arhiepiscopal a avut loc pe data de 10 martie 2013, atunci când Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, înconjurat de un impresionant sobor de ierarhi din ţară şi de peste hotare, preoţi şi diaconi, în prezenţa unor oficialităţi de stat centrale şi locale, a prezidat ceremonia de întronizare a Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Ciprian.

Între 2002 și 2013, Arhiepiscopul Ciprian a ocupat funcția de episcop vicar patriarhal, cu numele de Câmpineanul. În această perioadă, a desfăşurat o remarcabilă activitate pastoral-misionară şi liturgică în numeroase parohii din cadrul Arhiepiscopiei Bucureştilor. În 2009 a devenit Secretar al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, fiind și coordonatorul asistenţei religioase din unităţile militare, spitale, penitenciare şi alte instituţii bugetare.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button