„Răutăcisme”Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Vizitele au fost interzise în Spitalul Județean de Urgență Buzău

Pacienții Spitalului Județean de Urgență Buzău nu mai pot primi vizite, după o decizie a conducerii celei mai mari unități spitalicești din județ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Buzău, măsura a fost luată după ce în spital au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus în rândurile pacienților.

Există o singură excepție: bolnavii COVID-19 în stare foarte gravă pot fi vizitați de familie, dar doar cu o condiție: medicul care îi îngrijește să își dea acordul.

“Având în vedere faptul că au fost depistate cazuri de COVID-19 la pacienți, conducerea spitalului a luat toate măsurile ce se impun în astfel de cazuri. A fost realizată dezinfecția terminală iar personalul a fost testat. În plus, de la începutul acestei săptămâni, vizitele în secțiile Spitalului Județean au fost interzise. Sunt posibile doar vizitele pentru pacienții COVID în stare foarte gravă, cu acordul medicului curant și al conducerii spitalului”, spune Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: