PoliticăȘtirile zilei

Vlad Pufu cere anularea hotărârii care MAJOREAZĂ impozitele în Buzău

Senatorul PNL Vlad Pufu solicită anularea hotărârii adoptate de Consiliul Local Municipal Buzău prin care impozitele buzoienilor au fost majorate cu 50%. Parlamentarul buzoian îi reproșează primarului Toma că ia decizii importante fără consultare publică și anunță proteste din parte aleșilor PNL.

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi la sediul PNL, senatorul Vlad Pufu a anunțat că va cere Instituției Prefectului să efectueze un control de legalitate asupra Hotărârii CLM care a majorat impozitele tuturor buzoienilor cu 50%.

Pufu s-a arătat nemulțumit de modul în care se iau deciziile în deliberativul municipal și îl acuză pe Constantin Toma că nu supune dezbaterii publice proiectele importante ce produc efecte în viața buzoienilor.

Senatorul liberal a anunțat că va face uz de toate instrumentele democratice pe care le are opoziția din CLM, în vederea blocării deciziilor „care lezează interesele buzoienilor”:

„Hotărârea nu doar că i-a nemulțumit pe buzoieni, dar, în opinia mea, este și ilegală. Nu a existat în niciun moment o dezbatere reală. Buzoienii nu au fost informați cu privire la ce urma să se întâmple. Textul hotărârii CLM nu vorbește nimic de această majorare. (…) Sunt lucruri de detaliu, ascunse, un om simplu nu avea de unde să-și dea seama ce avea să se întâmple”, a declarat Vlad Pufu.

Senatorul a mai spus că nu va mai tolera încercările primarului Toma de a acapara întreaga scenă politică și că va folosi toate mijloacele democratice pentru a împiedica acest lucru:

„Vom apela la toate mijloacele democratice, inclusiv de a lua o goarnă și a striga în fața Primăriei, cu toți membrii de la municipiu, până când retrag hotărârile!”, a mai transmis Pufu.

VIDEO, AICI.

loading...

Un comentariu

  1. Domnule Pufu CML a fost votat de buzoieni si primarul Toma asa ca tot ei o sa-l sustina sau nu, dvs de la PNL sunteti minoritari atit la Buzau cit si in tara. Ar fi bine sa va faceti de lucru in alta parte, cum spune romanul ” La alta masa „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button