Știrile zilei

Vor salva vieți la Buzău

Începând cu acestă săptămână, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Neron Lupașcu” al județului Buzău au fost introduse în intervenție două noi ambulanțe SMURD – tip B2.

Ambulanțele au fost achiziționate la sfârșitul anului 2018 prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 – “Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale” de către Departamentul pentru Situații de Urgență prin intermediul  Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Cele două ambulanțe au înlocuit cele mai vechi autospeciale de acest gen din dotarea I.S.U. Buzău care sunt dislocate la Detașamentul de Pompieri Buzău (an fabricație 2009), respectiv la Detașamentul de Pompieri Rm Sărat (an fabricație 2010).

CARACTERISTICI TEHNICE

Ambulanţă de urgență tip B2, Volkswagen Transporter T6, tracţiune 4X4.

Motor: Volkswagen; putere – 204 CP; capacitate cilindrică de 1968 cm3; norma de poluare Euro 6; cutie de viteze automată cu 7 trepte;

Destinaţie: Ambulanţa de urgență de tip B2 este destinată pentru intervenție în caz de urgenţe medicale, precum și în cazul producerii unor situații de urgență care necesită folosirea acestora.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */