Utile

Vrei o bucătărie ca în filme? TOP 3 elemente de lux care vor atrage toate privirile 

Bucătăria nu mai este de ceva vreme Cenușăreasa casei. În zilele noastre, este una dintre cele mai importante camere deoarece este, fără îndoială, sufletul oricărei case. Fie că ești pasionat de gătit, fie că folosești bucătăria doar pentru a-i aduna pe cei dragi la o pizza comandată, este cel mai bun moment să îți regândești planurile de de decorare sau de renovare, dacă este cazul. 

Indiferent că ai o bucătărie spațioasă sau una mică, trebuie să alegi cel mai potrivit stil pentru aceasta, în concordanță cu întreaga locuință. Fie că alegi un stil minimalist, fie că alegi unul elegant, poți avea câteva elemente de lux care vor face diferența. Te vei simți exact ca în filme chiar în propria ta bucătărie. 

TOP 3 elemente de lux pe care trebuie să le ai în bucătăria ta

 

  1. O hotă de excepție. Dacă înainte hota era unul dintre cele mai neglijate electrocasnice în decorarea unei bucătării, în prezent este unul dintre cele mai importante obiecte alese pentru această cameră. Cu atât mai mult cu cât multe dintre noile reședințe construite în ultimii ani au un plan open-space. O hotă de calitate devine indispensabilă mai ales în această situație. În acest fel, vei putea face petreceri minunate pentru cei dragi, exact ca în filme. De exemplu, pe Sensodays.ro poți găsi hota pentru bucatarie perfectă dintr-o selecție de branduri de excepție. 
  2. Un corp de iluminat spectaculos. Chiar dacă ai optat pentru un decor simplu, cu mult bun gust, poți să-ți permiți un element impresionant cum ar fi un corp de iluminat. Fie că optezi pentru o culoare inedită față de decor, fie că alegi un material sau o dimensiune care să atragă privirile, este esențial să se încadreze în vibe-ul casei. Alege un element care să spună o poveste despre casa voastră și despre ce înseamnă spațiul bucătăriei pentru familie. 
  3. Restaurant la tine acasă. Unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le poți face în bucătăria ta este să creezi un spațiu dedicat băuturilor. Fie că este vorba de un bar sau o mini-cramă, fie că este vorba de un colț pentru pregătirea ceaiului sau a cafelei, este un element de lux pe care îl regăsești în filmele americane. În funcție de specificul pe care îl alegi, poți avea nevoie de aparate electronice precum un espressor, aparat de gheață, blender pentru diverse amestecuri, precum și de ustensile dedicate. 

Poți avea și tu o bucătărie ca în filme dacă acorzi atenție unor elemente de lux care ar putea schimba complet atmosfera întregii încăperi. Nu face compromisuri atunci când vine vorba de calitate și alege cele mai bune elemente pentru bucătăria ta, fie că este vorba de mobilier, electrocasnice sau alte elemente de design. Doar în acest fel te vei putea bucura de bucătăria visurilor tale! 

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button