Economic

Cauți un loc de muncă bine plătit? Află AICI cum poți câștiga 2200 de euro/lună!

EURES România dispune de 77 de locuri de muncă pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania.
Compania germană Europa Park, McDonald’s și Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn caută lucrători pentru următoarele meserii: bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi),  personal în indAJOFM-someri-locuri-de-muncaustria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucătar (6 posturi) și cameristă/roomboy (6 posturi). Selecția pentru ocuparea acestor locuri de muncă va avea loc la Brasov, în luna februarie 2015.
Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospatar și personal în industria gastronomiei, trebuiesc îndeplinite următoarele condiții: calificare profesională incheiata, experiență în domeniu, cunoștințe bune/foarte bune de limba germană (nivel  B1/B2), și cunoștințe bune de limba engleză (nivel B1). Pentru posturile de ajutor bucătar și cameristă/roomboy, angajatorii germani au nevoie de persoane care au cunoștințe de limbă germană, nivel A2 – B1, și experiență în domeniu.
Perioada de angajare durează 9 luni, dar există și o posibilitate de prelungire, și începe în luna martie 2015. Salariul oferit este de 1500 – 2200 euro brut/lună pentru lucrătorii calificați (bucătar, ospatăr) și de 1300 – 1600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem).
Persoanele cu domiciliul în judeţul Buzău, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button