Știrile zilei

Weekend însângerat pe șoselele din Buzău

În weekendul care tocmai s-a încheiat, cinci persoane au ajuns la spital din cauza accidentelor rutiere produse pe șoselele din Buzău.

Mai întâi, două mașini s-au ciocnit în zona reprezentanței Toyota, în dimineața zilei de sâmbătă. Câteva ore mai târziu, pe E85, la intrarea în localitatea Zărnești, un motociclist de 25 de ani a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani, din Rușețu. Motocicleta s-a dezintegrat, iar tânărul care o conducea s-a ales cu răni grave. El a fost transferat la Spitalul Floreasca din capitală.

Șoferul și pasagerul din mașina implicată au ajuns și ei la spital, însă viața nu le este pusă în pericol.

În aceeași zi, un alt motociclist, de 59 de ani, a fost spulberat de o mașină pe DN1B, la Săhăteni. Bărbatul se afla într-un grup de motocicliști în momentul în care un bucureștean de 21 de ani l-a izbit în plin. Vitima a fost dusă de urgență la spitalul din Buzău.

Șirul accidentelor nu s-a oprit sâmbătă. A doua zi, o tânără din Padina a provocat un accident grav chiar în municipiul Buzău. Conducătoarea auto de 28 de ani se deplasa cu un Hyundai Tucson pe strada Plevnei, dinspre Tudor Vladimirescu înspre strada Colonel I.Buzoianu. Ajunsă în intersectie, șoferița nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un buzoian de 58 de ani, care rula cu un Logan pe direcția Gară către bd. Unirii. În urma impactului, Loganul a ricoşat în Skoda care circula din sens opus, pe strada Colonel Buzoianu, și care era condusă de un alt buzoian, de 58 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea soferului de 58 de ani din Loganul răsturnat.

Mai târziu, șoferul unui Mercedes, un cetățean turc în vârstă de 70 de ani, care circula dinspre Ploiești înspre Buzău, s-a răsturnat cu mașina aproape de popasul Merei. Bolidul s-a înfipt într-un copac și a fost distrus complet, însă șoferul a scăpat ca prin minune. El a fost transferat la spital pentru îngrijiri medicale.

De notat faptul că în weekend nu a mai murit niciun om pe variantă, în zona Fabricii de Bere, devenită polul acciedntelor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button