Educaţie

„Zeciștii” buzoieni au primit bani și diplome semnate de premierul Ponta

Ambiția, încrederea și seriozitatea cu care au tratat examenele naționale i-au dus pe culmile bucuriei în momentul în care au aflat că au luat nota maximă la testările-cheie din viața lor. Este vorba despre șase elevi de 10 din Buzău, care și-au primit marți recompensa de la Ministerul Educației pentru rezultatele deosebite la învățătură.

Ziua care pentru cei mai mulți români înseamnă ghinion a fost, pentru cei șase absolvenți eminenți ai Buzăului, una în care eforturile lor au fost evaluarea-nationala-2014-rezultate-avizier-2recompensate de însuși premierul Victor Ponta.

Bianca Toma (Colegiul B. P. Hasdeu),  Ramona Văsii (Colegiul M. Eminescu)BACALAUREAT , Andreea ­Ghe­orghe  (Școala „George Emil Palade”), Iulia Răducea (Școala nr. 11), Carmen Mocanu (Colegiul B. P. Hasdeu) și Mădălina Popescu (Liceul Pedagogic) EVALUARE NAȚIONALĂ, au fost întâmpinate ieri de inspectorul școlar general adjunct Geta Burducea, la sediul ISJ Buzău, acolo unde și-au primit diplomele semnate olograf de către prim-ministrul Victor Pontadar și premiile în bani.

„Zecistele” de la BAC au primit câte 3000 de lei, în timp ce absolventele de la E.N. au încasat de la Guvern câte 2000 de lei. Toți elevii s-au aflat în videoconferinţă cu elevii de 10 din celelalte judeţe ale ţării, care şi-au luat premiile de la sediile inspectoratelor şcolare judeţene de care aparţin.

Anul acesta la Evaluarea Naţională s-au înregistrat, la nivel naţional, 225 medii de 10, iar la Bacalaureat, 108.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close