Politică

Zi importantă pentru liberalii buzoieni. Ce se întâmplă mâine

Zi importantă, sâmbătă, pentru suflarea liberală de la Buzău și din întreaga țară. Treizeci și nouă de delegați ai PNL Buzău participă sâmbătă la Congresul Extraordinar al partidului, în cadrul căruia se vor vota statutul, noul președinte și noua conducere.P1150040
  • Delegația buzoiană îl va susține pe Klaus Iohannis la președinția partidului.

În același timp, delegația PNL Buzău va sprijini propunerea ca europarlamentarii PNL să adere la grupul PPE și fuziunea cu PDL.

”PNL trece printr-o perioadă de reașezare și de reconfigurare, din care va ieși mai puternic. Este momentul în care fiecare dintre noi trebuie să simtă spiritul liberal, să rămânem uniți, pentru că numai împreună putem reuși ceea ce ne-am propus, anume să dăm României un președinte așa cum merită, un președinte liberal”, a declarat George Scutaru, președintele PNL Buzău.

Din delegația care va fi prezentă la Congres fac parte parlamentarii PNL aleși în colegiile din Buzău – senator Doina Tudor și deputații George Scutaru și Erland Cocei – președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, vicepreședintele CJ Buzău, Cristi Romanescu, primari PNL, consilieri județeni și municipali, președintele TNL și președintele OFL.

Klaus Iohannis este candidatul cotat cu cele mai mari șanse să câștige președinția partidului. Contracandidatul său, senatorul Ioan Ghișe, este mult mai slab clasat în topul preferințelor organizațiilor din teritoriu.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button