Știrile zilei

Zi plină de surprize pentru copii, la Muzeul Județean

De 1 iunie, copiii sunt răsfățații Consiliului Județean Buzău, care le-a pregătit o mulțime de surprize în cadrul unor activități în aer liber. 

Micuții vor primi dulciuri și baloane și vor fi invitați să participe la activități distractive organizate la Muzeul Județean. Organizatorii și-au luat toate măsurile: Activitățile vor avea loc în spații acoperite, ferite de ploaie, dar fără pereți și cu respectarea tuturor măsurilor de igienă și distanțare:

„Consiliul Județean Buzău ne-a trimis sute de baloane și dulciuri! Ele vor fi distribuite tuturor copiilor participanți la evenimentele organizate astăzi de Muzeul Județean Buzău, Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău, în parteneriat cu RC B-Zones Buzău. Programul activităților îl știți, așa că Hai la muzeu!
10.00 – cea mai mare expoziție de păpuși Arădeanca, la Muzeul de Etnografie „Vergu Mănăilă”, Buzău;
11.00 – spectacol organizat de elevii Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău, sediul central al Muzeului Județean Buzău (spațiu acoperit, dar în aer liber);
12.30 – expoziție de motociclete, shooting pe motoare Bikers for Kids, RC B-Zones, sediul central al Muzeului Județean Buzău (spațiu acoperit unde ne ferim de ploaie);
TOATĂ ZIUA ACCESUL GRATUIT atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici!
La Mulți Ani!”, a scris directorul Muzeului Județean Buzău pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: