Știrile zilei

Ziua Armatei, sărbătorită în părculețul de la Prefectură

Instituția Prefectului – Județul Buzău, în colaborare cu Garnizoana Buzău organizează duminică, 25 octombrie, Ziua Armatei.

Având în vedere contextul epidemiologic cauzat de pandemia de COVID-19, evenimentul se va desfășura într-un cadru restrâns și vor fi respectate regulile de protecție sanitară.

 Manifestările dedicate Zilei Armatei constau într-o ceremonie ce cuprinde două momente, care se vor desfășura după următorul program: 

– La „Monumentul Eroilor Neamului”, din Bd. Nicolae Bălcescu, începând cu ora 10.00, se va oficia un serviciu religios și se vor depune coroane și jerbe de flori în semn de omagiu pentru eroii căzuți la datorie;

– La Cimitirul Eroilor din municipiul Buzău, începând cu ora 12.00, va avea loc slujba de Te Deum oficiată de IPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, care va fi urmată de alocuțiunea Comandantului Garnizoanei Buzău. Evenimentul se va încheia cu depunere de coroane și jerbe de flori.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Tipic: tara piere, Armata defileaza!…
    Armata, care are spitale, medici, sistem sanitar de urgenta performant, n-am auzit sa se fi implicat in pandemia asta, dar ar fi imposibil sa rateze o defilare, sau o petrecere.
    Jenant!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button