EducaţieȘtirile zilei

„Ziua Porților Deschise” la Colegiul Național „Mihai Eminescu”

Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Buzău vine în întâmpinarea elevilor de clasa a VIII-a și organizează, pe data de 27 aprilie  2023, „Ziua Porților Deschise”. Evnimentul se va desfășura în intervalul orar 10.00-15.00.

Potrivit comunicatului de presă al colegiului buzoian, elevii care se pregătesc să devină liceeni vor avea  posibilitatea să cunoască mai bine una dintre cele mai importante  școli buzoiene, prin participarea la activități interesante și atractive, organizate prin implicarea elevilor și profesorilor școlii.

Elevii voluntari  îi vor  aștepta și îi vor îndruma spre toate spațiile în care se vor desfășura aceste activități. De asemenea vor răspunde tuturor întrebărilor oaspeților  noștri. Elevii de clasa a viii-a și profesorii  însoțitori vor avea la dispoziție diverse  materiale de promovare a școlii.

„Ziua Porților Deschise” va fi totodată și  ”Ziua Sufletelor Deschise”, deoarece îi așteptăm cu  drag și cu speranța că vor fi noii elevi ai  școlii noastre.” au mai transmis reprezentanții colegiului „Mihai Eminescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!