Economie&BusinessȘtirile zilei

Ziua Recoltei, organizată de Primărie și de Consiliul Județean în Piața Daciei din Buzău

Autoritățile buzoiene reînvie o tradiței de mult uitată. La jumătatea lunii octombrie, buzoienii sunt poftiți la Ziua Recoltei, organizată în premieră pe platoul din fața Palatului Comunal.

Primăria municipiului şi Consiliul Județean Buzău, în parteneriat cu Direcția Agricolă Județeană, organizează, în perioada 15-16 octombrie 2016, Ziua Recoltei, în Piața Daciei din centrul orașului. Potrivit unor informații ale municipalității, la acest eveniment vor participa numai producători tradiționali, care vor oferi spre vânzare legume şi fructe de sezon, preparate tradiţionale din carne şi din lapte, conserve şi dulceţuri, produse apicole, must, vinuri româneşti, dulciuri, precum şi obiecte de artizanat.

Buzoienii sunt poftiți cu mic, cu mare la acest eveniment care reprezintă pentru mulți un prilej de bilanț după o un an agricol mai mult sau mai puțin rodnic. Este perioada în care oamenii trag linie, aruncă o privire în beci, numără proviziile pentru iarnă și se pregătesc să întâmpine noul an.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close