Știrile zilei

Se deschide patinoarul „Ice Magic” | Surprize la deschidere!

Vineri, 30 noiembrie 2018 se va deschide patinoarul Ice Magic de pe Calea Eroilor. Buzoienii  vor fi întâmpinați cu surprize și concursuri.

Primii patinatori vor intra pe gheață vineri dimineață, la ora 10:30. O serie durează 90 de minute, accesul pe gheață și închirierea patinelor costând câte 10 lei fiecare.

Organizatorii au profitat de faptul că ziua de vineri este liberă pentru a avea cât mai mulți oameni la deschidere. Ei anunță că au pregătit o serie de surprize și concursuri tuturor celor care vor fi prezenți în prima zi.

Patinoarul „Ice Magic” este operat de o firmă privată care, până nu demult, oferea acces gratuit pe gheață elevilor din Buzău, grație unui parteneriat cu Primăria Buzău.

Un alt patinoar se va deschide sâmbătă 1 Decembrie, în Piața Daciei din municipiul Buzău. Accesul pe gheață va fi gratuit de către Primăria Buzău.

MATERIAL REALIZAT  DE APOSTOL ALEXANDRU ȘI DAVID BEATRICE, ELEVI AI CERCULUI DE CENACLU LITERAR DE LA PALATUL COPIILOR BUZĂU.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button