Știrile zilei

BUZĂU: Ce faci cu bradul de Crăciun? Poți primi bani!

După ce ne-am bucurat de entuziasmul şi de căldura Crăciunului în jurul unui brad frumos, avem de înfruntat şi momentul trist al strângerii decorațiunilor. Ce facem însă cu bradul care ne-a adus bucurie pentru o scurtă perioadă de timp?

RER SUD te învață cum să scapi de pomul care nu își mai are locul în locuința ta. Soluția nu este cronofagă și ține și cu mediul:

RER SUD SA va ureaza La multi ani si va reaminteste ca in luna ianuarie, ca in fiecare an dupa sarbatorile de iarna, colectam brazii. Asadar, atat brazii naturali, cat si cei artificiali la care ati decis sa renuntati, trebuie sa ii depozitati langa platformele special amenajate. Dupa colectare, cele doua tipuri de brazi, vor fi separate in Statia de Sortare.”, au scris reprezentanții RER SUD pe pagina de Facebook.

După sărbători, cei mai mulți români optează pentru aruncarea bradului la gunoi, dar unii o fac cu mai multă responsabilitate și spirit civic decât alții. Bradul ar trebui depozitat în zona rampelor de gunoi, nu aruncat oriunde în spațiile publice.

Lanțul de hipermarketuri Carrefour a găsit o soluție și mai atractivă. Dacă ai cumpărat bradul de la unul dintre magazinele lor, îl poți duce înapoi, unde vei primi suma de 20 de lei.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button